Blog

Vozol Strawberry Kiwi Aroması Nedir? Ne İçerir?

Kullanıcılarına tatlı ve ekşi meyvemsi bir lezzet sunan Vozol strawberry kiwi aroması, çilek ve kivi tatlarını bir araya getiren bir karışımdır. Doğal veya yapay tatlandırıcılar kullanılarak elde edilebilen bu aromanın çilek aroması, tatlı ve meyvemsi bir çilek tadı sunar. Kivi aromasıysa ekşi ve ferahlatıcı bir kivi tadı sunar. Aroma bileşenleri dışında Vozol strawberry kiwi içeriği içinde aşağıdakiler yer almaktadır:
  • Bitki gliserini (VG)
  • Propilen glikol (PG)
  • Nikotin
  • Stabilizatörler, koruyucular veya diğer katkı maddeleri

Vozol Strawberry Kiwi İçeriği Özellikleri ve Saklama Koşulları

Sitemiz üzerinden kolayca ve hızlıca temin edilebilecek olan Vozol strawberry kiwi içeriğindeki yüksek Bitki gliserini (VG) oranı sayesinde likit, yoğun buhar üretimi sağlar. Propilen Glikol (PG) ise likit içindeki tatların daha belirgin olmasını sağlayarak boğaz vurumunu artırır. Likidin farklı nikotin seviyelerine sahip oluşu, kullanıcıların kişisel tercihlerine uygun seçenekler sunar. 
Bu ürünün kesinlikle doğrudan güneş ışığına maruz bırakılmaması gerekir. Çünkü likidin kimyasal bileşimi bozulabilir ve tadı olumsuz etkilenir. E-likit aşırı sıcak veya soğuk ortamlardan uzak tutulmalıdır. Oda sıcaklığı idealdir. Ürünün şişesinin kapağı, her kullanımdan sonra sıkıca kapatılmalıdır. Aksi takdirde havanın likit ile teması oksidasyona ve tat kaybına yol açabilir.
Olası kimyasal reaksiyonları önlemek ve içerik bilgilerini takip edebilmek açısından likidi orijinal şişesinde saklamak doğru olur. Likidin kalitesinin ve viskozitesinin olumsuz etkilenmemesi açısından da nemli ortamlardan uzak tutulmalıdır. Bu bilgiler doğrultusunda davranıldığı taktirde, Vozol strawberry kiwi e-likit en iyi şekilde kullanılır ve kalitesini korur.