Blog

Vozol Kiwi Guava Passion Fruit Aroması Nedir? Ne İçerir?

Vozol kiwi guava passion fruit, elektronik sigara cihazlarında kullanılmak üzere tasarlanmış bir e-likittir. Bu elektronik sigara likidi, canlandırıcı ve egzotik bir elektronik sigara deneyimi sağlar. Vozol kiwi guava passion fruit aroması kivi, guava ve çarkıfelek veya tutku meyvesi olmak üzere üç tropik meyve aromasının bir karışımından oluşmaktadır. İçeriği ise, Propilen Glikol (PG), Bitkisel Gliserin (VG), aroma vericiler ve nikotindir. 

Detaylı Vozol Kiwi Guava Passion Fruit İçeriği Açıklaması

Ferahlatıcı ve egzotik tat profili ile vaping deneyimini zenginleştirebilen Vozol kiwi guava passion fruit ve diğer elektronik sigara likitlerini sitemizden kolayca temin edebilirsiniz. Detaylı Vozol kiwi guava passion fruit içeriği açıklaması şu şekildedir:
  1. Propilen Glikol (PG):
  • Tat ve Aroma Taşıyıcı: PG, tatların daha belirgin olmasını sağlar ve bu yüzden genellikle aroma vericileri taşımak için kullanılır.
  • Boğaz Vurumu: Bazı kullanıcılar, daha fazla boğaz vurumu sağladığı için tercih eder.
  1. Bitkisel Gliserin (VG):
  • Buhar Üretimi: VG, büyük buhar bulutları oluşturur ve bu nedenle daha fazla buhar isteyen kullanıcılar tarafından tercih edilir.
  • Tatlılık: Likide doğal bir tatlılık katar.
  1. Aroma Vericiler:
  • Doğal ve Yapay Tatlandırıcılar: Likidin lezzet profilini oluşturan kivi, guava ve çarkıfelek veya tutku meyvesi aromaları sayesinde kullanıcılar tropikal ve ferahlatıcı bir tat deneyimi yaşar.
  1. Nikotin:
  • Farklı Seviyeler: Kullanıcıların nikotin ihtiyacına göre farklı seviyelerde bulunur. Nikotin seviyesi genellikle kullanıcıların tercihine göre seçilir.